Pszichológiai tanácsadás és konzultáció

Az egyéni tanácsadás során a problémafókusz által behatárolt területen dolgozunk, klinikai értelemben egészséges személyekkel. Az egyéni konzultációk keretein belül életvezetési nehézségekkel, stressz kezeléssel, döntési helyzetekkel és krízis állapotok megsegítésével foglalkozunk. Amennyiben felmerülő a szakellátás szükségessége klienseinket tovább irányítjuk a megfelelő szakemberhez, intézménybe.

Az ülések 50 percesek, az első szakaszban a hangsúly a hozott probléma körül járásán, felmérésén, fókuszpontok kijelölésén és a kliens-szakember közti bizalmi kapcsolat kiépítésén van. A munkafázis során a kitűzött cél megvalósításán dolgozunk a tanácsadás pszichológia eszköztárával. A lezáró szakaszban az elmúlt alkalmak eredményeit tekintjük át, szükség esetén újabb célokat jelölünk ki, a cél elérése után pedig lezárjuk a folyamatot.

Azok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, hogy nehéz helyzetbe kerültek, krízist élnek át vagy jelentős döntési helyzet előtt állnak, vegyesek a motivációik, új szempontokra van szükségük, hogy egy reális helyzetértékelés alapján a számukra legmegfelelőbb irányba indulhassanak el.

Egyéni tanácsadás (50 perc): 12 000 – 14 000 Ft/alkalom

Elérhetőségünk

Amennyiben kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba központi e-mail címünkön vagy szakembereink elérhetőségein.

pszichokikoto.info@gmail.com

2120 Dunakeszi, Garas u. 14. Fsz.1.

2112  Veresegyház, Állomás u. 19.

Időpontot szeretne kérni?

Rendelőinkbe egy űrlap kitöltésével tud bejelentkezni, melyet az alábbi gombok valamelyikére kattintva tud megnyitni. Az űrlap kitöltése előtt kérem, olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat!

A bejelentkezésekre válaszol és az adatkezelést végzi:
Ujvári Anita és Nagyné Selmeci Judit