Pszichológiai tanácsadás és konzultáció

Az egyéni tanácsadás során a problémafókusz által behatárolt területen dolgozunk, klinikai értelemben egészséges személyekkel. Az egyéni konzultációk keretein belül életvezetési nehézségekkel, stressz kezeléssel, döntési helyzetekkel és krízis állapotok megsegítésével foglalkozunk. Amennyiben felmerülő a szakellátás szükségessége klienseinket tovább irányítjuk a megfelelő szakemberhez, intézménybe.

Az ülések 50 percesek, az első szakaszban a hangsúly a hozott probléma körül járásán, felmérésén, fókuszpontok kijelölésén és a kliens-szakember közti bizalmi kapcsolat kiépítésén van. A munkafázis során a kitűzött cél megvalósításán dolgozunk a tanácsadás pszichológia eszköztárával. A lezáró szakaszban az elmúlt alkalmak eredményeit tekintjük át, szükség esetén újabb célokat jelölünk ki, a cél elérése után pedig lezárjuk a folyamatot.

Azok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, hogy nehéz helyzetbe kerültek, krízist élnek át vagy jelentős döntési helyzet előtt állnak, vegyesek a motivációik, új szempontokra van szükségük, hogy egy reális helyzetértékelés alapján a számukra legmegfelelőbb irányba indulhassanak el.

Egyéni tanácsadás (50 perc): 10 000 Ft/alkalom

Elérhetőségünk

Amennyiben kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba központi e-mail címünkön vagy szakembereink elérhetőségein.

pszichokikoto@gmail.com

2120 Dunakeszi, Garas u. 14. Fsz.1.

2112  Veresegyház, Hajnal u. 2/a

Időpontot szeretne kérni?

Rendelőinkbe egy űrlap kitöltésével tud bejelentkezni, melyet az alábbi gombok valamelyikére kattintva tud megnyitni. Az űrlap kitöltése előtt kérem, olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat!